-->

7.6.08

Άιντε κάντε όλοι στην μπάντα, να ρθει να χορέψει ο Σαλονικιός


Tελικά αυτή η ελληνική βουλή έχει γίνει talk show.

Mετά τις κατσάδες που έριξε στους 300 ο νέος μας εθνικός προμηθευτής κ. Βγενόπουλος από το βήμα του κοινοβουλίου, ήρθε καπάκια η επίσκεψη αποικιοκρατικού τύπου του Ν. Σαρκοζί, του "Σαλονικιού" της γαλλικής πολιτικής (ναι αυτού που θυμάται την καταγωγή του πατέρα του όταν τα πολιτικά του συμφέροντα συμπλέουν με αυτό, όπως και ο κύριος που τον ασπάζεται θερμά στην φωτό)

Η ελληνική βουλή λοιπόν, γκρέμισε τα τείχη της για τον άνθρωπο ο οποίος είχε ηγηθεί της μεγαλύτερης επιχείρησης καταστολής την τελευταία δεκαετία πανευρωπαϊκά, δηλαδή την εξέγερση των μεταναστών της Γαλλίας. Παιδί μεταναστών και ο ίδιος, διάλεξε να συμπορευτεί με το σύστημα αντί να το αμφισβητήσει. Άξιο τέκνο των Γάλλων συντηρητικών αλλά και των σκανδαλοθήρων παγκοσμίως, αφού δεν διστάζει να κατασκευάσει ένα lifestyle που θα λάτρευε κάθε περιοδικό. Όμορφες γυναίκες, ακριβές διακοπές, "νταηλίκι" αλλά και αμεσότητα.

Ο απολαυστικός κύριος Σιούφας, ο άνθρωπος που έχει υμνήσει μεταξύ άλλων και τον Μουσταφά Κεμάλ σε εγκαίνια κοινού ενεργειακού αγωγού με την Τουρκία, έδωσε ακόμη ένα δείγμα αυλοκολακείας παρομοιάζοντας την σημασία της επίσκεψης Σαρκοζί με την αντίστοιχη του "μεγάλου στρατηγού Ντε Γκωλ" (Σιούφα πες αλεύρι; Ο Μάης 68 σε γυρεύει)

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μετά τα σχετικά βίντεο της επίσκεψης και της ομιλίας στη Βουλή, ήταν βαρυσήμαντο:

"Ο κ. Σαρκοζί έφαγε σφυρίδα συνοδευόμενη από λευκό κρασί".


Δεν τολμώ να φανταστώ τι "έπαιζαν" εκείνη την ώρα τα ιδιωτικά κανάλια.


Σφυρίδα που μας χρειάζεται...
1 σχόλιο:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ