7.1.09

Κύπρος: Πυροβολούν μετανάστες στο ψαχνό και το πλασάρουν ως επιτυχία!


"Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" πάει πολύς καιρός που είχα δει γραμμένο σε ένα τοίχο. Στην Κύπρο ειδικά, το φαινόμενο αυτό συμβαίνει εντελώς απροκάλυπτα. Ο ίδιος ο αρχηγός της αστυνομίας είναι αυτός που πρωταγωνιστεί σε αρκετά ρεπορτάζ των τηλεοράσεων και των εφημερίδων, συχνότατα τα λόγια του μεταφέρονται αυτούσια χωρίς κακένα ίχνος κριτικής.
Κάτι τέτοιο θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη μας εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗΣ". Διαβάζουμε στην online έκδοση:

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=193856&-V=latestnews

Επεισοδιακή σύλληψη 41 λαθρομεταναστών

Η Αστυνομία, μετά από πληροφορίες που διαβιβάστηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας, ανέκοψε σε περιοχή της Λινόπετρας ύποπτο όχημα, περιοχή της Λινόπετρας τρέχοντας, καλυπτόμενος από το σκοτάδι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Αντρέα Αγγελίδη, κάποιοι από τους 41 λαθρομετανάστες επιχείρησαν, επίσης, να διαφύγουν, ωστόσο ρίφθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί, ένας εκ των οποίων τραυμάτισε έναν από τους αλλοδαπούς στην παλάμη, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη.

Οι συλληφθέντες, που είναι όλοι από τη Συρία, μεταφέρθηκαν για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση και, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν, πλήρωσαν 3.500 δολάρια ο καθένας για την μεταφορά του στα κατεχόμενα και από εκεί στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και ακολούθως στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία, σημείωσε ο κ. Αγγελίδης, διεξάγει έρευνες για διακρίβωση των στοιχείων του οδηγού του οχήματος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι Ελληνοκύπριος, ενώ έρευνες έγιναν και σε υποστατικό, έξω από το οποίο ανακόπηκε το όχημα με τους λαθρομετανάστες.

Δεν αποκλείεται, συνέχισε, η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ανακρίσεων και των μαρτυριών που θα προκύψουν, να προχωρήσει σε συλλήψεις και άλλων προσώπων, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα, όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο ένας εκ των αλλοδαπών.

07/01/2009

3 σχόλια:

  1. Το θέμα των λαθρομεταναστών είναι ένα τεράστιο θέμα για την Κύπρο αλλά και για άλλες μεσογειακές χώρες, μια και είναι οι πιο κοντινές και τα κατεχόμενα ένας εύκολος τρόπος για να μπουν στη χώρα. Χρειάζεται οργανωμένη πολιτική για το πως να χειριστούμε το θέμα και ως κράτος από μόνοι μας και ως Ευρωπαϊκή Ένωση ευρύτερα. Τότε να είμαστε περήφανοι τζαι να χουμιζούμαστεν, άμαν καταφέρουμεν να δημιουργήσουμεν έναν σύστημαν που να δουλεύκει για τούτα τα πλάσματα, όι άμαν πυροβολούμεν τους κακομάζαλους. αλλά, βέβαια, μετά τα τελευταία ρεζίλια της Αστυνομίας μας κάτι πρέπει να κάμουν να δείξουν ότι έννεν άδικα που τους πληρώνουμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάπου στην άλλη μεριά του Ατλαντικού:

    http://www.youtube. com/watch?v=ZKKQ-gzc_ Yw&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ