20.6.08

Εκδήλωση για τον νόμο Ορφανού

Με τον παράλογο και αντισυναγματικό νόμο Ορφανού είχαμε ασχοληθεί και σε προηγούμενη δημοσίευση.
Το κάλεσμα αυτό είναι μια συνέχεια στις δυναμικές αντιδράσεις εκ μέρους των οπαδών.
Όπως εύστοχα έγραψε ένας από αυτούς:

"Κάποτε ήταν οι κομμουνιστές. Τώρα είναι οι οπαδοί. Αν ανάψεις πυρσό σε προεκλογική συγκέντρωση, μπαίνεις στο δημόσιο. Αν το κάνεις στο γήπεδο, μπαίνεις φυλακή. Η ίδια πράξη να έχει τελείως διαφορετικές συνέπειες στον ενεργό της είναι πέρα από κάθε ερμηνεία του Συντάγματος."

6 σχόλια:

  1. Μπαίνοντας χτες στην ιστο-σελίδα, σου άφησα ένα μήνυμα, στο άρθρο "μια βόλτα στο φεγγίτη" και αναρτήθηκε το σχόλιό μου ως "ανώνυμος".
    Τέσπα, (είμαι λίγο άσχετη με τους Η/Υ), δεν ξέρω αν με θυμάσαι κάναμε παρέα κάποτε στην Κουμπαριά . . . είμαι η Μαρινεύα. Είσαι καλά;

    Υ.Γ. Να σκας πάντα από υγεία. Τα μελέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαπια ολη η οικογενεια ορφανου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Μαρινεύα έμεινα κόκκαλο, που με βρήκες!
    Όλα κυλούν ήρεμα στο γαλατικό χωριό, εξακολουθώ να μοιράζω την ζωή μου μεταξύ Θεσσαλονίκης και Λευκωσίας.
    Τα ίδια και καλύτερα εύχομαι και για σένα, χαίρομαι που θυμάσαι!

    --------

    Παλαλέ τι περιμένεις, ειδικά ο πρώην υπουργός είναι άνθρωπος παλαιοπολιτικής σχολής, να σφίξουμε καμια κατοσταριά χέρια μπας και μας ψηφίσουν, σε όλα να λέμε ούτε ναι ούτε όχι, να ακούσει η κοινωνία τα ίδια και τα ίδια, και την βγάλαμε την τετραετία.
    Με τέτοια άτομα τέτοιους νόμους θα βγάλεις. Να βλέπει η κοινωνία ότι μαχόμεθα ενάντια στους ταραξίες. Και να μπαίνουν φυλακή 18χρονα παιδιά επειδή κρατούσαν νόμιμο πυρσό, ή επειδή ξέχασαν το πορτοφόλι τους στο γήπεδο και κατηγορούνται ως κακοποιοί.

    Νόμος χωρίς αναστολή και έφεση, ούτε στην Ουγκάντα. Πως και δεν κατάργησαν και το δικαστήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί εννοείς "χαίρομαι που θυμάσαι";Αν έμαθα κάτι στο Παμπονήσι είναι να μην ξεχνώ!Εγώ να δεις πως έμεινα που αντί γιαυτό που έψαχνα, βρήκα εσένα?
    Τέσπα, τώρα που σε βρήκα δεν θέλω να ξαναχαθούμε. Το τηλ. μου ισχύει και το mail μου είναι το όνομά μου_αρχικά του επιθέτου μου@yahoo.gr (όχι τπτ άλλο αλλά είμαστε και στο internet)! Πήρες πτυχίο; Εγώ περιμένω αποτελέσματα στα 2 τελευταία και μάντεψε τί είναι? ΛΑΤΙΝΙΚΑ!! Καλό Ε?
    Τα μελέ παλιόφιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στείλε σε παρακαλώ το τηλ σου σε ένα e-mail, γιατί έχω αλλάξει 30 κινητά (ξέρεις ότι δεν είμαι και πολύ επιμελής με αυτά!) και δεν μπορώ να σε βρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ