2.8.09

flashback

Κάποτε το να είσαι έφηβος στην Ελλάδα ήταν κάπως έτσι...


...και σήμερα τους εφήβους τους κλαίμε


7 σχόλια:

  1. έλειψα λλίες μέρες τζι έβαλες πολλύν πράμαν βλέπω. Εσυγκίνησες με πάλε. Μια με τη Υacin, που δεν έσιει κυπραίον που να μεν συγκινείται, τζαι με το Δεκέμβρη.

    Συγκινεί με τούτος ο Δεκέμβρης τζι ας τα επαρακολούθησα τούτα ούλλα που κοντά μόνο που τα δελτία των ειδήσεων. Σφίγγεται η καρδιά μου κάθε φορά που γίνεται αναφορά στα γεγονότα. Ακόμα. τζαι όι μόνον επειδή επέθανεν έναν μωρό 15 χρονών, που εν πάντα τραγικό.

    Πάντως πολλά σωστές κουβέντες. Καιρός για ουσιαστικά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά όμως για πες μου τα δικά σου ουσιαστικά. Είσαι/γύρισες από το Άμστερνταμ;
    Τι είδες; Τι επισκέφτηκες; Τι κάπνισες; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμ. τα ουσιαστικά. έλα ντε. νομίζω η παρουσία, η συνεχής παρουσία. όλο αυτό που έγινε το δεκέμβρη δε θα ήθελα να ξεφουσκώσει. Να μεταφραστεί από κάποιους εκεί ψηλά ως παροδική αντίδραση και "εντάξει μωρέ θα ξεχαστεί το πράγμα, όπως και άλλα και μετά θα κάνουμε πάλι τις ίδιες μαλακίες". δεν είμαι σίγουρη πως το διασφαλίζεις τούτο, το ότι δε θα ξεφουσκώσει, αλλά με κάποιο τρόπο να περάσει το μήνυμα πως ότι κι αν κάνουν ο κόσμος δε γελιέται, είναι εκεί και θα το υποδείξει.
    Επίσης, για παράδειγμα, ένα παιδί δολοφονήθηκε από αστυνομικό. μετά από όλη αυτή την αντίδραση ποια αλλαγή επήλθε στο αστυνομικό σώμα; εντάξει η όλη αντίδραση ήταν έκφραση οργής τζαι αγανάκτησης, πολλά αυθόρμητη, αλλά υποθέτω πρέπει τζιόλας να διεκδικούμεν πράματα, συγκεκριμένα αιτήματα. Εν διαμαρτύρεσαι αολώς. Προτείνεις τζαι τρόπους να αλλάξει η κατάσταση. Τωρά εννά μου πεις, τζαι θα έχεις δίκαιον, τούτον εννά το κάμουμεν εγώ τζι εσύ; κανονικά εν τα κόμματα που έπρεπεν να το κάμνουν, αλλά άμαν εν ούλλοι η ίδια φάτσα τι να κάμεις;;

    επέστρεψα από άμστερνταμ χτες!!! Λεπτομέρειες στο βλογ μου ή από κοντά. Σου χω και δωράκι, άμα βρεθείς Κύπρο, ειδοποίησε με να στο δώσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mε την έκφραση "δικά σου ουσιαστικά" εννοούσα το Άμστερνταμ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συνεννόηση μπουζούκι, ακόμη μια φορά. Τι να κάμω; να σταματήσω να βάφω τα μαλλιά μου ξανθά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mια χαρά είναι και τα μαλλιά και η συνεννόηση.
    Κι ας υπάρχουν μερικές "ανταύγειες" ασυνεννοησίας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ